ОБІЦЯЮЧИ
ВИСОКУ ЯКІСТЬ, МИ
ЗАБЕЗПЕЧУЄМО ЇЇ

Cалат з макаронів з козячим сиром та рукколою

інгредієнти:

150 г макаронів

6 в'ялених помідорів в маслі

50-60 г пармезану

50-60 г м'якого козячого сиру

50 г кедрових горіхів

пучок рукколи

1 зубчик часнику

1 ст. ложка бальзамічного оцету

1 ст. ложка оливкової олії холодного віджиму

1 / 2 ч. ложки морської солі


Приготування

Макарони відварити в підсоленій воді відповідно до інструкції на упаковці ( не переварити !) . Воду злити і зберегти.

Кедрові горіхи обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.

Пармезан натерти на крупній тертці.

Часник почистити , розчавити плоскою стороною ножа і порізати .

З'єднати пармезан , помідори , часник , обсмажені горіхи ( трохи горіхів залишити) , влити оливкове масло , бальзамічний оцет і все збити занурювальним блендером.

Козій сир нарізати невеликими шматочками.

Руколу порізати і викласти в глибоке блюдо , додати половину козячого сиру , макарони , заправити 1 ст. ложкою сирно - помідорового соусу і все перемішати. Якщо салат сухуватий , влити трохи води , в якій варилися макарони.

Посипати салат залишилися козячим сиром і кедровими горіхами.

Смачного!

 

Вітаємо на сайті!