ОБІЦЯЮЧИ
ВИСОКУ ЯКІСТЬ, МИ
ЗАБЕЗПЕЧУЄМО ЇЇ

Суп з вермішеллю

Суп з вермішеллю , напевно, самий улюблений суп у дітей , та й дорослим він не менш сильно подобається. Цей супчик можна готувати кожен день , він практично не набридає.

інгредієнти:

1 кг яловичої гомілки без кістки

150 гр. моркви

3 гвоздики

2 лаврових листа

200 гр. вермішелі

1 головка ріпчастої цибулі

30 гр. петрушки

5 запашних перчиком

1.5 ч.л. солі


Приготування

Заливаємо м'ясо трьома літрами холодної води і ставимо каструлю на сильний вогонь.

Коли на поверхні води почне з'являтися пінка , необхідно зменшити вогонь і знімати піну доти , поки вона не перестане з'являтися.

Додаємо в каструлю прянощі і очищені овочі.

Продовжуємо варити яловичину на слабкому вогні , прикривши каструлю кришкою не до кінця.

Як тільки овочі стануть м'якими , виймаємо їх , так само виймаємо прянощі. Продовжуємо варити до готовності м'яса , зазвичай це займає не більше ніж 2 години. Готовий м'ясний бульйон необхідно посолити і процідити через сито.

Доводимо до кипіння бульйон і додаємо до нього вермішель. Варимо до готовності протягом 3-5 хвилин.

Суп з вермішеллю подаємо до столу гарячим , поклавши в кожну з тарілок по 1 шматочку м'яса і посипавши все зеленню.

 

Смачного!

Вітаємо на сайті!