ОБІЦЯЮЧИ
ВИСОКУ ЯКІСТЬ, МИ
ЗАБЕЗПЕЧУЄМО ЇЇ

Паста з овочами

інгредієнти:

Морква 1 шт.

Брокколі 0,2 шт.

Цибуля ріпчаста 1 шт.

Оливкова олія 50 мл .

Кукурудза консервована 1 ст.

Сіль 0,3 ч. л.

Паприка мелена 0,5 ч. л.

Перець чорний мелений 1 трісок .

Часник 1 зуб.

Макарони 300 г

Масло вершкове 50 г


Приготування

Макарони у вигляді черепашок з овочами - відмінне блюдо домашньої кухні ! Завдяки гармонійному поєднанню овочів , паста виходить апетитною на вигляд і дуже смачною ! Перед подачею посипте кожну порцію натертим пармезаном !

Приготування

Морква очищаємо і нарізаємо дрібними акуратними кубиками.

Брокколі відварюємо кілька хвилин , опускаємо відразу в крижану воду на кілька секунд , виймаємо і дрібно нарізаємо.

Ріпчасту цибулю чистимо і подрібнюємо .

Обсмажуємо цибулю в невеликій кількості оливкової олії.

Додаємо до цибулі кубики моркви.

Перемішуємо і обсмажуємо на повільному вогні до м'якості моркви.

Додаємо до обсмаженою овочам брокколі.

Відразу ж додаємо консервовану кукурудзу ( без рідини).

Додаємо спеції: сіль , мелену паприку , чорний мелений перець.

Перемішуємо і обсмажуємо на повільному вогні 5 хвилин.

Цим часом чистимо і подрібнюємо зубчик часнику.

Додаємо подрібнений часник до овочів. Перемішуємо , хвилину обсмажуємо і знімаємо сковороду з плити.

Відварюємо до готовності в підсоленій воді пасту у вигляді великих черепашок. Воду зливаємо .

Додаємо в пасту вершкове масло.

Відразу ж пересипаємо вміст сковороди (овочі і масло , в якому вони обсмажувалися ) в каструлю з пастою.

Перемішуємо .

Подаємо пасту з овочами в гарячому вигляді. За бажанням кожну порцію посипаємо натертим пармезаном.

 

Вітаємо на сайті!