ОБІЦЯЮЧИ
ВИСОКУ ЯКІСТЬ, МИ
ЗАБЕЗПЕЧУЄМО ЇЇ

Макарони по-флотськи

інгредієнти:

Макарони -1 частина ( 300-500 г)

Фарш - 1 частина ( 300 - 500г)

Цибулина - 1 шт.

Олія - 3-5 ложок

Сіль за смаком


Приготування

Беріть води рази у  2-3 більше, ніж макаронів , воду підсолити.

Макарони варимо, постійно помішуючи. Час варіння 10 хв.

Викладаємо фарш на розігріту пательню і смажимо помішуючи.

До готового фаршу додаємо нарізану цибулю , солимо і продовжуємо обжарку до приготування цибулі.

Тим часом макорони у нас зварилися . Зливаємо зайву воду. Якщо до готовності фаршу далеко , кладемо в макарони одну- дві ложки рослинної олії і розмішуємо. Це потрібно щоб макарони НЕ злиплися .

Нарешті фарш у нас підсмажився .

Викладаємо макарони на пательню , розмішуємо і прогріваємо ще кілька хвилин.

От і все , макарони по- флотськи готові.

Смачного!

Вітаємо на сайті!